Hvordan finder en en hjertensk?r pa facebook

Vi har v europæisk dating-app?ret sammen i 6 maneder. Eg modte hendes familiemedlemmer, plu hun modte min. Derefter omtrent aldeles maneds datering viste hun mig fatal billeder inden fo Facebook. Bagefter et skive lokal tid troede jeg, at eg kunne foje til hende i lobet af fb, og det gjorde jeg. Under et par dage fortalte eg hende omkring min venskabsanmodning, og dame sagde

. det fik mig til at have en folelse af mig da alt stalker. Fortidigt hvor eg godt nok, at hun lavede sin venneliste fortrolig (over ma var synlige foran mig). Nar damemenneske er ude med venner / familiemedlemmer, radiosender hun billeder og deler ved hj?lp af deres venner pa Facebook og siger «Jeg er sammen ved hj?lp af A, B, d . sensor mig gl?delig» osv. Dame delte folgelig et billede af sted et T-kryds, d vi var sammen . ikke sandt forhen at n?vne mig. Eg tror, ??at hun har afgaet (er) inden fo Facebook, plu at fruentimmer stadig er inden for stikkontakt ved hj?lp af ham / dem. Eg fandt hen bor, at dengang vi modtes, havde hun en k?reste, plu selvom vi sms-beske’ede hinanden foran at arrangere modet (eg var pr. udlandet, hvor det jernbanetog et brude par maneder), havde fruentimmer andre datoer.

Hendes redegorelse ?ggeskal skyldes mig

Hvordan kan jeg opdage hvorfor dame forhindrer mig i at bem?rke hendes Facebook-profil plu videregiv, at det generer mig hvis ikke at fa ind hende til at afsky sig forn?rmet? andet omtren 250 km.

Grad foran svaret. Sikken mig er dette et tegn pa darligdom. Det tvinger indtil at ydmyge dig i egenperson plu bede forudsat forklaringer, hun barriere r?kke, endnu forbedr . forklaringer i lobet af en adf?rd, dame ikke ?ggeskal besidde.

holde pa mig angaende. At tiltale ved hj?lp af nogen for at prove at fatte dem lindre burde ikke v?re til ydmygende. Vi er alle forskellige mennesker, der er en smul eller intet, da vi medfodt kender hinanden. Jeg er ikke sandt opm?rksom i lobet af nogen forpligtelse, vi automatisk har med hensyn til forklaringer pa sociale mediekonti. Ideelt set kunn romantiske partnere v?re til inden for stand i tilgif at snakke tingene roligt plu rationelt gennem. Alligevel ikke sandt alle er for altid rolige plu rationelle.

Eg finder ind bor, at sa ofte som eg prover at snakke ved hj?lp af folkrock omkring ting, ma er urolige gennem, eksperthj?lp det at putte ind i samtalen i kraft af et meget roligt perspektiv. Dersom du kommer ind i samtalen ved hj?lp af sarede folelser pa, at fruentimmer har lukket dig ud af sted den he portion af sted sit liv da dette fors fortil dit gemyt, vil det hurtigt s?tte hende som defensiven, og tingene vil eskalere.

Forskellene medium os er fantastiske plu vidunderlige

Eg indrommer, eg er lidt autistisk. Alligevel i dette fald tillader det mig en smul udsigt, da fungere muligvi ikke har, eftersom eg kan lukke ‘af ojnene, dog eg kan ikke sandt sp?rre antipersonelmine orer fortil lydene angaende mig. Jeg har hort hvor en god del slagsmal i det offentlige storrelsesforhold, der startede inklusive, at fyren sagde, at hans damemenneske skyldte dyreha noget mindre end et minut, inden ma modtes. At aldrig i evighed gar under.

Dog nar fyren taler hvis at mene hen af sted, hvorlede hans dronning har det, plu haber, at det gar knap, forst foran ma modes – forn?rm samtaler har tilbojelighe til at ga meget bedre. Alligevel det antikvitets handler ikke sandt kun omkring forskellen i ordvalget, det handler forudsat forskellen inden for ?rbodighed bag dem.

Hvis nogen/noget som hels, eg datede, talte hvis, hvordan eg skyldte hendes ting sammen med sine venner, sandelig vi havde fuld klammeri i forholdet, tror jeg ikke sandt, at jeg kunn svare meget venligt inden fo det. Jeg er rigtig beskyttet pa, at fruentimmer heller ikke sandt kunn skabe, o forn?rm situationer blev vendt.

Eg vil anbefale at reguler din attitude foran at findes yderligere pietetsfuld via for hende og begribe forbedr, at fruentimmer er en s?rskilt afdeling, idet man aldrig i livet vil fuldt hen opfatt. Derfor inden for kontrast til de fleste sadanne enheder har hun v?ret elskv?rdig nok indtil at give dig en risiko sikken. Antal ved hj?lp af hende fra perspektivet omkring at afprove at bega et sadant mirakel, plu jeg rumfoler, at virk finder hen af sted, at det er lettere at tale inklusive hende endn for.