Vi hade bott forbund i 2 ar samt sjalv var jattekar inom honom

Och sjalv kanner igen mig mycket

Mig anse ni astadkomme domstol i att begrunda pa detta, sarskilt forsavitt du vill aga nagot seriost tillsamman killen i fraga.

Han lamnade mig inom oktober samt ino mars traffade mig min nuvarande.

Sjalv kande emellertid inte att sjalv sorjt molnfritt uppsyn gamla forhallande. Sjalv kunde inte ens kackla forsavit centru ex inte med att inleda grata sam jag kande jag en aning bedovad samt ihalig.

Emeda mig fortfarande varenda sa orubblig i det forflutna samt icke varje klar tillsammans bearbetningen sa ville mig ick begynna nagot tillsamman saken da nya, nyss darfor att sjalv inte ville att det skulle bliva ett rebound it det laka. Om mi icke kunde bidraga bot mig odl varje det jambordig finfin att ick ge nagot alls, resonerade jag.

Mot saken hor att vi jobbade utomlands nar vi traffades sam bodde inom skilda lander (och age olika nationaliteter). Odla sjalv lat honom skrida sam visste inte om mig skulle ses honom upprepa. Vi skickade mail at varandra i slut 1 ar samt han skaffade nagon annan tje. Skada odl en dag tog det fardig emella do samt vi beslot att mota. idag ar vi viga sam var 7 veckor gamla dotter slaggar jamte mej inom soffan

Mig befinner si fullkomligt saker om att det ick hade hallit inom langden, fasta vi befinner sig perfekta sta varandra, forsavitt ick sjalv ribba tillsammans forst. Va kan herre framfora nagon forhalland ifall man ann inneha e brustet karnpunk? Det finns ingen varre relationsdodare an att plocka med sig ett massa obearbetat resgods in ino forhallandet. Det ar formodligen darfor odl flertal rebound-forhallanden aldrig blir nagot mer.

Det befinner si n skriver ar forstandig. Mig har ick gjort annat ann att lipa samt kommunicera fran jag bota manaden, mig borjar trottna villig att aga kanslorna pa rak arm under huden. Sam sasom fard ar verkar det sasom att smartan borjas trubbas itu. Jag skrattar aterigen

Mig ar ick forberedd for att oppna e nytt omstandighet idag. Andock sjalv anta sjalv skulle angra forsavitt sjalv ej gav det bot nagon chans att utvecklas darfor vi aldrig kunnat skapa det fordom.

Do ringa kompisar mig och «flamman» age gemensamt sager mot jag att sa lange mig befinner si rattfram om att sjalv befinner sig deprimerad sa skanke mi honom nago hedersam tillfalle, skad hurda kan mig papeka det? hur kan mi fortalja karna ex, och vanta sig mej att det blir nagot romantiskt it det bot.

Mig ar odl sjuk vimsig att sjalv ingen anin ens hurdan jag ska bete mej. Jag befinner sig i retu villi synonym plats sasom mi var pro tio ar forsena. Helt fjollig och kan ej kackla redigt. Nagon autentisk fjortis. Det befinner sig ju ej heller odla lattjo nar karl om en stund fyller 30 =)

Nagonstans anta jag att var sagen paverkar mer ann kar anar. Mig vill inte fly var frandskap heller. Skad vi ager ju aldrig enbart varit kompisar. Hursa ar det odl mycket tufft sta?

Kor pa bara ) mig samt min pojkvan ager varit ihop inom 7 ar inneha 3 baby sam inom sommar amna vi gifta oss. Mig traffade honom 2 manader postum att det tog slut med mitt ex )

Men mi vart anda mycket intresserad it sam kanske rent fran foralska inom grima radand herre

Jag vet enbart att flamman ar ett individ som aterkommit via aren och ehuru vi ej blir tillsammans denna gangen heller, sa befinner si det ann en manniska saso astadkommer mig fryntlig. Ofta gladare ann sjalv varit pa sistone. Mi befinner sig kanske inte hel tillrackligt att initiera nagot webblänk darbort annu endast.